Harmonie St. Agatha

Jeugd Harmonie Jong Tumult

Kerkelijk zangkoor St. Severinus

Het koor telt 12 leden 5 heren en 8 dames en repeteert iedere dinsdagavond om 20.15 uur onder leiding van Marij Berkers in Meetingpoint de Nassaurie . 1 keer in de maand gezamenlijke repetitie met het koor van Baexem in Grathem of in Baexem. Dit in kader van samenwerking. Samenwerken doen we ook op diverse momenten door het jaar als we samen de eucharistieviering opluisteren o.a. bij de vieringen Maria ten Hemel opneming 15 augustus, de meiviering en de Franciscus viering op de eerste vrijdag in oktober.

Biljart Vereniging Grathem

EHBO Grathem Kelpen-Oler

Kennis van EHBO helpt u om niet in paniek te raken en de juiste handelingen te verrichten. Kennis van EHBO krijgt u niet door alleen een boekje over EHBO te lezen. De praktijk is de beste leerschool. Daarom bestaan onze herhalingscursussen niet alleen uit theorie  gegeven door gecertificeerde instructeurs  maar ook uit praktijkoefeningen met behulp van een of meerdere acteurs, de zogenaamde LOTUS (Landelijke Opleiding tot Uitbeelding van Slachtoffers). De LOTUS is in staat om na een gedegen opleiding, ongevallen, en de daarbij behorende letsels te ontwerpen, te grimeren en te acteren waardoor de situatie levensecht lijkt. We oefenen altijd in groepjes van twee of drie mensen, dus u staat er niet alleen voor.

De Zonnebloem

Even naar het winkelcentrum, uitwaaien op het strand, samen naar het tuincentrum of thuis een goed gesprek hebben onder het genot van een kopje koffie. Vrijwilligers van de Zonnebloem staan voor jou klaar en kijken met jou samen naar de mogelijkheden. 

De Zonnebloem iets voor jou?
De Zonnebloem is er voor volwassen mensen met een lichamelijke beperking. Kun je door een lichamelijke beperking niet (meer) doen wat voor zoveel andere mensen vanzelfsprekend is? En wil je wel eropuit of gezelligheid met een vrijwilliger uit jouw buurt? Zoek hieronder dan snel de gegevens op van de plaatselijke Zonnebloemafdeling. 

Zij Actief

Met ruim 6.200 leden in 79 afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. Bij ZijActief Limburg staat samenwerken, ontmoeten, talentontwikkeling en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door lokaal, regionaal en provinciaal gevarieerde activiteiten en boeiende themabijeenkomsten te organiseren.

Bij ZijActief Limburg is elke vrouw van harte welkom! Je voelt je snel thuis in onze club, waar je in je eigen omgeving vrouwen ontmoet. Lekker bijkletsen tijdens een creatieve activiteit of actuele onderwerpen en taboes aan de orde stellen: het kan bij ZijActief! De afdelingen stellen zelf een jaarprogramma samen voor hun leden. De provinciale koepelorganisatie ZijActief Limburg ondersteunt en faciliteert deze lokale verenigingen, die regionaal zijn geclusterd in kringen. Ook stimuleert ZijActief Limburg haar leden graag bij hun persoonlijke ontwikkeling of hun inzet voor de gemeenschap, bijvoorbeeld als vrijwilliger.