British Invasion

21 - Oct - 2023 - 20:00 - 22 - Oct - 2023 - 01:00

British Invasion | 21 OKTOBER 2023
UK bands zoals The Beatles, Rolling Stones, etc  veroverde in de mid 60s in een vloedgolf de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld wat werd gezien als The British Invasion. Nu is het de beurt aan drie tribute bands van de meest begeerde Britse rockbands van dit moment om deze muzikale vloedgolf in Nederland eens dunnetjes over te doen. Dit is je kans om The Scientists, Editors én Arctic Monkeys op één avond te beleven! Eind 2023 zal deze live sensatie genaamd 'British Invasion' in de mooiste poppodia over heel Nederland te bewonderen zijn.

Line Up:

Arctic Monkeys (Scummy Men)

Editors (reEDITORS)

Coldplay (The Scientists)

SCUMMY MEN
Ontstaan uit de gezamenlijke liefde voor de indierock sensatie uit Sheffield; Arctic Monkeys.

Het vijftal – leeftijdsgenoten van de band uit Sheffield – laat de oude indierock hits en de gelaagde nieuwere sound op gedetailleerde en energieke wijze samensmelten op het podium. Scummy Men heeft een waarheidsgetrouwe frontman die net als Alex Turner weet te verrassen op toetsen en met zijn extravagante tongval, nog Britser dan een full English breakfast. Get on your dancing shoes, want Scummy Men staat live garant voor een arsenaal aan heupen-schuddende ritmes en denderende gitaargeluiden en is hiermee een lust voor het oog en oor van de Arctic Monkeys fan!


https://www.scummymen.nl/
https://www.instagram.com/scummy_men_am_tribute/

youtube.com/channel/UCDCKuHGFVN-4RVo-Iz9nQpg


reEDITORS
Met een grote knal kwam reEDITORS in 2012 de live industrie binnen. Festivals, poppodia en kroegen door heel Europa werden met een verbluffende liveset van EDITORS helemaal omvergeblazen. reEDITORS is gedreven om het beste van zichzelf te geven voor elke show! Met de ongekende sound en feel waan je jezelf bij de immens populaire EDITORS zelf! Niet voor niets dat 3FM DJ Jasper van der Heijden groot fan van ze is en hen uitnodigde in zijn 3FM studio om twee nummers live te spelen!  https://m.facebook.com/watch/?v=1102771959837356&paipv=0&eav=AfYpla2PWi7vPoV9Fq2bgCaZHATlCf_7T7rITjkOiHX8QBy0LrszfXqU1iskxQPn83M&_rdr


https://www.reeditors.com/
https://www.instagram.com/reeditors_tribute/
https://www.youtube.com/user/reEditorsNL

THE SCIENTISTS
Coldplay tribute The Scientists bestaat uit vier gepassioneerde topmuzikanten die de specifieke Coldplay-sound and feel perfect weten neer te zetten. Met een dynamische podiumpresentatie, ondersteund door een spectaculaire lichtshow, zorgt The Scientists voor de ultieme Coldplay-ervaring. Wereldhits als Sky Full Of Stars, Clocks, Yellow, Viva La Vida, The Scientist en Fix You worden afgewisseld met de beste nummers van Coldplay’s debuutalbum ‘Parachutes’ tot aan het huidige album 'Music Of The Spheres'. Dit alles maakt The Scientists dan ook een van de beste Coldplay tribute bands op dit moment. Voor de Liefhebbers van Coldplay een absolute must!

Website: http://www.thescientists.nl

Facebook: http://www.facebook.com/coldplaytributethescientists

@coldplaytributethescientists

Instagram: http://www.instagram.com/coldplaytribute_thescientists

@coldplaytribute_thescientists